Provlopp

Imorn är det dags för provlopp igen då. Denna gången är dom i olika lopp så nu ska båda med in. Körde ju ihop sig lite sist...

Frilla är anmäld till 40 tempo. Ricka till 45-50 tempo. Sista provloppet nu. Även sista provloppet för Ricka här. OM inte hon gör nåt väldigt bra imorn då, men då ska det va väldigt bra också.Så många provlopp hon deltagit i nu så borde hon kunna bättra sig någon gång.


Annars får det bli en tur till Örebro och lämna tillbaka henne. Tråkigt, men jag har inte råd att ha hästar som bara kostar.

Får bli lite ordning bland hästarna nu.

Blackie har ju Johan börjat kört nu, men hon är ju så nervös och rädd för precis allting. Så vi får se hur det går.
Tanken är att hon ska kunna va med i provlopp om några månader. Går inte det så får mamma bestämma vad hon ska göra med henne.


Caspadia då... Henne ska vi betäcka. Antingen nu eller nästa vår. Mamma ska bestämma sig om hon vill åka nu i slutet av månaden eller inte. Jag tycker vi åker nu. Men det är ju inte gratis heller...
Om det inte bli nån betäckning så tänkte vi om nån ville låna henne tills nästa vår. Hon är ju jättesnäll att rida och så...



Frilla.. Lilla Frillisen.... Henne ska jag ge till maj nästa år. Funkar hon inte då så blir det betäckning. Vet ju att hon kan springa så bra om hon vill. Och vi hittar inte felet. Om det nu är nåt fel... ?
Men som sagt. Betäckning nästa år om hon inte tävlar. Jag ska inte sälja henne iallafall.


Linde Ricka. Hon får en eller två chanser på sig att göra rätt. Hon måste visa en bättring. Den här månaden! Annars måste vi tyvärr köra henne till Örebro igen till hennes riktiga ägare. Nu har jag  haft henne i 1 år och hon har bara sänkt sig nån sekund.


Nu får det bli lite ordning i stallen här. Inga hästar som bara går och äter och inte gör nån nytta.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Haha, sista bilden var ju bara för söt! :D

2011-06-16 @ 14:33:44
URL: http://dailyhorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0