Montékval

Frilla försökte ju kvala i monté i måndags. Hon sprang på för fort tror jag, 36 tid på 2 sek tung bana. Så hon blev helt enkelt trött i slutet och tappa travet. Ej godkänd :(
Men vi gräver inte ner oss för det. Vi förlorade ju ingenting på att försöka. Var väl för tätt, hon fick ju gå ett hårt lopp i fredags och ut i montékval 3 dagar senare.

Loppet i fredags då. Jag får väl skriva som det stod i tidningen: 'G.G.Frilla fick gå som första häst i andraspår loppet i genom och gjorde ett mycket bra lopp som tvåa.'
'
Kanonlopp gjorde hon faktiskt. Galoppera i första sväng (blev rädd för två andra som fela), stod på 20m tillägg och gick i dödens och blev 2a ändå. Den som vann startade ju 20m före... Så jag är skitnöjd med min tjej! 32,6 tror jag hon gick eller 32,7. med galopp.

G.G.Frilla <3Men sen så har det ju hänt lite saker som inte alls är roligt men det tar vi här... saknar min älskling... och frilla & Linde saknar sin kompis...

Älskar dig Johan. Snart bor vi ihop igen. Vi fixar detta. Det här ska inte stoppa oss från att vara tillsammans. Även fast vissa tror det.Jobbar natt

Ja då jobbar jag inatt nu för första gången... går bra än så länge, lite trött kanske :)

Va inte beredd på detta heller, va på banan med två hästar å kom hem 19.30 å fick reda på att ja skulle gå bredvid på mammas jobb nu inatt.


Ja vi va ju på banan idag med Linde & Caspadia.

Den förstnämnda gjorde mig besviken, vet inte vad det va med henne, dumma kallblodsfasoner.
Caspadia sprang på bra. Första snabbjobbet på 3 månader, och hon har vilat i två av dom månaderna eftersom hon va behandlad. Men nu ska vi anmäla till lopp för det verka hon va redo för. Hon har bara gjort 1 start i år, hon som brukar hålla igång så väldigt annars, men stackarn börjar ju bli gammal, 9 år redan.

starter

På fredag startar Frilla i Arvika. Fint lopp för henne.

På måndag åker vi till Åmål med kallbloden och kvalar Frilla i monté och Linde Ricka ska kvala vanligt. Lycka till flickor :)

Seger!

Inte mycket uppdatering här inte....

Frillan startade ju på Åmål 16 juni. Slutade 4:a på nya rekordet 34,1 efter ett lopp i dödens hela vägen.

Sen startade hon i Årjäng på midsommardagen 26 juni. Det blev SEGER efter ett lopp i rygg ledaren, fick backa sej loss i sista sväng och ut i spåren på upploppet och spurtade till karriärens första seger. Hon sprang av egen vilja utan att bli driven nånting.
Min första tränarseger, så detta var en stor dag.
Har en ny häst som kom samma kväll som frillan vann. Kallblodssto 3 år efter Åsrapp. Linde Ricka är hennes namn.

Hon har nu blivit inriden och tränar på...

Blir banan med henne på tisdag.

Frillisen startar imorgon i Årjäng. Håll tummarna.

RSS 2.0