Onsdag

Hejsan.

Nu ska ja ladda på telefon å ringa hovslagaren å höra när han åker förbi årjäng så jag kan åka med honom ut till L-fors.

Har även vagnen i bilen + hästskorna jag köpte igår till mammas häst. Och bilen tog ju såklart Johan till jobbet. Så hur ska jag nu lösa detta problem då. Jo jag ringde Izabellas farmor som bor gatan ner här och hon ska köra dit mej då. Så får jag väl möta hovslagaren där för han hittar nog inte till mig.

Bara krångel. KÖRKORT TACK!! Så hade jag bara kunnat åkt ut när jag lämnat Bella på dagis.
Nåt annat som störde mig idag var att min bvc tid blev ändrad tills imorn! Då sitter jag alltså i Årjäng helt i onödan nu. Annars hade vi ju åkt dit igår. ÅH!

Bella är på dagis idag för att jag ska "jobba" på mitt företag. Vi ska ju sko hästar och sen på provlopp. Och alla andra ställen räknar ju företaget som ett jobb för jag får ju inte stämpla t.ex. Så då tänkter jag använda dagis till henne ibland när jag behöver. Och inte bara hennes 15 timmar i veckan.

Normalt sett när jag är i L-fors så går jag upp vid 6.45-7.00 ungefär och vid 8 är hästarna fodrade och utsläppta. DEt som tar tid är ju att det är i två stall. Så jag fixar ju "Stall 1" först så det är klart sen cyklar jag upp till andra stallet.... Tar väl 3 min att cykla. 8 minuter att gå?


Nej nu måste jag dra. Bebisen kallar!

Barnen ♥

Läget med barnen:

Sebastian blir 5 månader imorgon! Stora grabben. Äter gröt 2 gånger om dagen, resten äter han bröstmjölk eller banan :) Glad och gosig pojke !






Izabella går på dagis ibland och annars är hon hemma och sliter ut oss :) Väldigt mycket energi i den damen.
3 år och 8 månader är hon.



hästar

Jaa nu glömde jag ju bort vad jag skulle skriva....!

Men slänger in en bild på mig när jag red lopp senast.




Ja imorgon är det ju som sagt dags för provlopp. Jag ska ridvärma Linde Ricka. Då får jag träna lite själv också! Johan kommer köra henne i loppet sen.
Imorn kommer ju hovslagaren också. Han ska bara raspa ner Frilla lite fram och byta skor på henne. Jag har en annan som jag gärna vill ska sko henne. För jag tycker han är väldigt bra och Frilla travar annorlunda sen hon var där. Men det kan ju såklart bero på nåt annat.

Ricka ska bli skodd imorgon iallafall. Blir samma balans som sist för det verkar hon trivas med. Skulle va kul å få henne till kval nångång.

Så här såg hon ut sist hon var med i provlopp




Så här ser Caspadia ut nu! 3 månader har hon gått!




Så är läget med hästarna just nu.


Hemma

Nu är vi hemma en snabbis! Ska tillbaka till L-fors imorn för då kommer hovslagaren.

Har varit på babygrupp på bvc idag med Sebastian & Johan.

Har fått Johan som min handledare nu så jag kör bilen hela tiden. Jag har t.o.m backat flera gånger och parkerat! =) Hihi.
Så om ni ser en silvergrå V70 med övningskörningsskylt så akta er. Och gå inte bakom när jag ska backa. Haha.

Ricka var ute och tränade fredag, lördag, söndag. Och Frilla har varit ute och tränat lördag, söndag.

Har fortfarande en spekulant på Blackie. Men inget bestämt så om det finns nån annan intresserad så är ni välkomna att komma och titta.

Imorn är det dags för provlopp för Ricka. Tempo: 40-45. 9 hästar, hon startar från spår 3.

Här är startlistan. Bra kusk också.




Nu är det dags för tvättstugan och matlagning. Är ganska sliten just nu. Det är nånting hela tiden.

Frillas nya kompis....


Frilla verkar glad i sin nya kompis.... Inte =)
Tyckte ju synd om henne när dom andra va elaka mot henne och jagade henne. Så får hon flytta ner hit och är precis likadan själv...

God morgon

Idag ska jag jobba en liten sväng 7-12. Sen ska vi åka till L-fors igen. Ska hämta Izabella också. Hon har varit hos sin pappa under helgen...

Hoppas på en ridtur med Frilla sen!!


Ha en bra dag!



Sebastian när han badade igår kväll. Vet inte varför han såg ut så när jag tog bilden. Men han var inte rädd egentligen!

Sebastian

Här är lite nya bilder på Sebastian som jag tror jag glömt visa!



Nya kläder som jag köpte på marknaden

Lördag

Det kom ingen hovslagare i torsdags. Bilen gick sönder. Så han kommer till veckan.

Men jag satte på Frilla en sko själv igår. Johan tränade Ricka igår också.

Idag tog vi ut Ricka och Frilla på en lugn tur. Kul att kunna köra Frillan igen efter allt krångel med halthet och hovbölder...

Vi har fixat och grejat en del där ute nu. Min andra vagn är ju klar nu. Jag har målat den, satt på däck och en sadel. Så nu ska den gå att användas. Sen har Johan köpt ett nytt däck till rockarden så nu är den lagad också. Så nu har vi 4 brukbara vagnar där hemma och två som står. Den ena är trasig och den andra har jag sålt. Sen har vi grejat med lite annat som jag inte kommer på nu. Haha

Caspadia verkar tycka det är skönt att vara hemma. Hon går ute i vattnet och äter gräs under vatten... Det bubblar när hon går omkring med mulen under vattnet. Frilla gör likadant.





Izabella hjälper mej att måla


Frilla och Caspadia ute i sjön


Utsikt från nedersta delen av hagen. Här gick vi i när vi skulle simma i somras, jag och Frilla

Vagnen färdig :) Ska bara måla lite svart på den sådet finns nåt som bryter. Och kanske på med ett stänkskydd


Här är min ständige följeslagare i stallet =) Och på alla andra ställen också :)



Ricka har fått sig ett nytt pannband =)


Nu har alla hästar pannband. Ricka var den enda som inte hade. Sen spar jag hästarnas pannband när/om dom flyttar! Caspadias huvudlag hänger inte här eftersom hon har pensionerat sig =)


Skorna som väntar på att hovslagaren ska komma...


Frilla väntar på att jag ska hoppa i vagnen och dra iväg...


Träning.


Tog en runda på åkern också



Här är Selma :) Som hon kallades innan hon kom hit :) Hihi. Ricka är det då för er som inte ser det.


Hästeriet fortsätter....

Idag bär det iväg till stallet.

Frilla ska skos fram. Ricka ska skos, Blackie ska skos, Caspadia ska verkas!

Sen ska jag ut en sväng med Frilla. Hon är ju bra i hoven nu så vi ska ta premiärturen på väldigt länge. Ricka ska tränas också!

Så ser planerna ut för idag.


Hemresan

Efter vi checkat ut så åkte vi tillbaka till stuteriet och hälsade en sista gång på Mini. Tänk om hon blir såld! Hade jag haft 25 tusen hade jag köpt henne.



Sen var det inte så mycket annat att göra än att lasta in Caspadia och börja resan hemåt.


Hemresan var allt annat än rolig faktiskt.
Precis utanför Karlstad så var det världens bilkö. Stod väl säkert där en timme. Var nån långtradare som hade kört av vägen. Så där stod vi. Hästen stampa i transporten och ungen grinade.




Men i övrigt så var Sebastian väldigt snäll i bilen. Lekte ibland, sov ibland. Det var mest när vi stannade som han blev sur.


Nu ligger han och sover skönt i sin säng som han har saknat! Skönt för han att få sträcka ut ryggen och benen lite....


Morgonen....

Nu är frukosten avklarad. Mums va gott det var. Blev en skål med yoghurt och bär, 3 glas juice, äggröra och bacon (gillade inte äggröran), ett ägg, melon, två smörgåsar, vitaminer och kaffe.
Sebastian satt i en barnstol i sin pyjamas =) Han åt gröt på rummet innan vi gick ner.

Nu ska vi packa ihop våra saker som är utspridda över hela rummet, checka ut och börja åka hemåt. Men vi måste ju till Sättrans stuteri igen och hämta hästen.

Vi hörs när vi kommit hem.



Bilder från imorse!


God morgon

Inte får man vara ifred fast att man är 20 mil hemifrån. "Ni måste va i Årjäng före kl 17 och hämta spån och foder".
Och jag tyckte vi sa till alla innan vi åkte att vi tänker INTE stressa. Det är därför vi sover över här. För att kunna ta det lugnt och njuta!


NU blir det frukost!!!!


Örebro 3

Såhär ser det ut där vi bor just nu:



Såhär avslutade vi kvällen idag:



Rätt mysigt med andra ord...
Nu blir det sängen!


God natt

Örebro 2

Nu har vi varit ute en sväng och sett oss omkring. Varit på Hööks och köpt ett rosa luddgrimskaft som jag tänkt ge till Izabella. Sen var vi på Lidl och köpte lite dricka.

Nu ska vi se om Sebastian kan somna så ska vi ta en tur runt hotellet och titta. Ska bära med honom i insatsen.
Han har ätit 2 skålar gröt men han verkar inte vara trött. Mest grinig =)

Skönt vi ska sova inatt då. Och sen hotellfrukost =)

Sen ska vi tillbaka till Sättrans stuteri och se oss omkring lite mer. Får aldrig nog av att se på så många olika hästar!
Sen lastar vi på Caspadia på transporten och åker hemåt!

Örebro!!!

Nu är vi framme på Hotellet! Kom hit vid 14.30. Mysigt vi har det =)

Vi åkte vid 8 hemifrån Årjäng och var i Vintrosa klockan 10.45 ca. Tror jag!
När vi kom dit höll dom på med ettåringarna. En skulle precis ut med vagn första gången. Och sen hade jag sån tur så nästa på tur var Mini som skulle tömköras. Sen Linde Rickas lillasyster Lilla My skulle också tömköras. Bilder blev det såklart! ÅÅh jag önskar jag kunde ta med Mini hem. Hon verkar vara en häst för mig. Ett jävla humör verkar hon ha!

Johan kör bil


Sebastian sov mestadels




Irish Cream Rick, 1 år


Sättrans Mini Rick 1 år


Och här är självaste Caspadia!


Avkomma efter S:t Göran. 


Slappar =)


Gentleman


Nu kommer lite bilder från hotellet



Nu drar vi!

Mot Vintrosa - Örebro - Max hamburgare - Quality Hotel Örebro - Hööks - Örebrotravet - och vad mer vi kan tänkas hitta på....



Montélopp i Årjäng 18/9-11

Jag red Scotts Felix.


Trodde det skulle bli lättare med längre stigläder eftersom jag inte är så tränad nu men det kan jag inte påstå att det blev lättare. Mer ostabilt och vingligt kan jag säga. Så det va ju synd.

Jävligt stor va han iaf. Trots mina långa läder så kom ja fan inte upp själv. Bara denna hästen och Oskar Julius som jag behövt bli uppslängd på!

Nervös häst, fick bli ledd ut i banan. Men han va värst i värmningen och så. Men i voltningen va han lite trög att få runt men vi kom iväg och jag tog rygg på 1:an som jag fått order om. Låg med fint och kändes skitbra. Men i andra sväng blev det tempoökning och han snubbla till med bakbenet och rulla över i galopp. Tappa ju allt på det och red efter fältet. Kom in som 7:a på 23,1g tror jag. Så inga pengar!




Här ser ni lite när han blev stressad. Kunde inte gå rakt fram utan gick på tvären eller inte framåt alls =)

Årjängs Marknad

I helgen har det ju varit marknad här i Årjäng. Det var ganska roligt.

På fredagen jobbade både jag och Johan kväll. Kom hem vid 22 tror jag! Var och hämtade Sebastian hos Therese efter vi slutat. Han hade skött sig, trots att dom aldrig träffats förut! Han va så snäll och glad... =)

Här sover han skönt i sin egen säng efter att ha tillbringat kvällen med Therese =)


På lördagen var jag och Izabella och Sebastian uppe på marknaden en snabbis medans Johan jobbade. Han slutade kl 14 och då möttes vi på hans jobb. Gick och lämnade Bella hos sin farmor och fick lite mat där =)
Sen drog vi på travet. Red ju lopp, som jag skrivit om lite längre ner här på bloggen.

Bilder från lördagen!


På kvällen fanns det barnvakt och då ägnade vi oss åt lite andra saker...






Söndagen var lite seg och regnig. Men jag och Izabella passade på att roa oss utan grabbarna! Bara jag och Izabella hela dagen nästan! Var såå mysigt. Vi fick lite pengar av min pappa så vi gjorde av med dom och bara hade jättekul!
 


Det var faktiskt roligt att bara vara jag och Izabella. Ingen barnvagn att släpa på. Bara kunna tänka på Izabella och låta henne ha roligt... =)

Minisemester

Imorn drar vi på vår lilla minisemester! Jag, Baus och Johan!

Ska sova på hotell i Örebro och på onsdag åker vi hem igen med en dräktig häst i transporten!

Ser fram emot denna resa!

Loppet igår

Red ju lopp igår första gången på 1 år.

Trodde det skulle bli lättare med längre stigläder eftersom jag inte är så tränad nu men det kan jag inte påstå att det blev lättare. Mer ostabilt och vingligt kan jag säga. Så det va ju synd.

Nervös häst, fick bli ledd ut i banan. Men han va värst i värmningen och så. Men i voltningen va han lite trög att få runt men vi kom iväg och jag tog rygg på 1:an som jag fått order om. Låg med fint och kändes skitbra. Men i andra sväng blev det tempoökning och han snubbla till med bakbenet och rulla över i galopp. Tappa ju allt på det och red efter fältet. Kom in som 7:a på 23,1g tror jag. Så inga pengar!

men men.... Bara träna på och rida igen. Kanske dyker upp nåt mer lopp.




Imorn kommer en spekulant och tittar på Blackie. Avelsmärr ska hon bli isf! Blir nog bra för henne det.



Nu ska jag och Izabella gå upp på marknaden. Åka lite karuseller och handla! Mysigt, bara jag och min dotter!


Bilder kommer nån dag.... Har ju inget internet!!

nervös?

öhh ja... Har inte ridit lopp på exakt 1 år snart.. Men på lördag är det dags! Usch.. Får bli långa stigläder nu när jag är otränad. Stackars ägare =) Men det var dom som satte upp mej så :) Dock inte i första hand men....

Vet inte ens om jag vill fortsätta med monté. Är så omotiverad och det brukar inte gå så bra... =) Så jag får se hur det känns efter detta lopp... Om jag ska sluta rida eller inte.

Tycker det är roligt att träna hästarna bara.. Det räcker liksom... Tycker jag! Men visst vore det kul att ha kvar licensen och rida i ett istrav eller nåt... Det är ju lite annat...

På torsdag åker vi ut till L-fors. Då ska jag packa iordning grejerna och ta med. Får väga mej också...
Ska även rida då... Hemma alltså... På Ricka...


Mitt trådlösa internet har gått sönder. Så har inget internet hemma nu. Är hos pappa och lånar datorn nu.

Igår var jag och baus på spädbarnsgrupp. Var rätt kul!




ha det bra så hörs vi snart igen...


...

Dags att damma av tävlingsdressen och plocka fram montésadeln.....


Andra helgen i september...

Tillbringades såhär....



Frilla i sin sjukhage i väntan på nytt bandage...


Frukost till Blackie och Ricka (kornkross + Hippo Basic + multivitamin + äpplen)


Morgonpromenad så Sebastian ska somna efter frukost!


Rotat fram mammas två gamla lokselar. Den ena är nu uppsmörjd och redo att provas på någon av hästarna. 


Mys!


Jag har klippt gräs hos "stallhyresvärden". 


Ny hage med massa gräs tyckte Frilla om


Johan kom hit lördag kväll. Så jag satte han i arbete på söndag!


Arbete som sagt. På mitt företag :)


Blev ca 1 mils jogging + 5 intervaller


Jag och Sebastian gjorde sällskap med dom tillbaka till stallet...


Roligare att sitta i vagnen än att ligga ner så man inte ser nåt!


Kanske anledningen till att hon galoppera i en av intervallerna? Eller också så blev detta för att hon galoppera.



Hemma!

Hemma igen nu då!

Överfull tvättkorg, damm under sängen, oväntade lopp dyker upp....
Ångrar att jag inte red intervaller igår istället för att Johan körde dom!

Tidsinställt inlägg

Hejsan...

Lämna gärna några roliga kommentarer så jag har att läsa när jag kommer hem igen imorgon!!!


Hejdå

Hejdå läsare!

NU ska jag lämna Sebastian hos Carro och sen gå vidare mot jobbet!!!

Sen åker jag till L-fors så vi hörs igen på söndag!


Linde Ricka på åkern med Johan

Har ju glömt att visa dessa fina bilder från när Johan och Ricka kör på åkern för första gången!!
Det var den 9/8.



På denna fina åker har det nu blivit en nertrampad träningsslinga som är jätte bra! Hästen följer vägen så man behöver inte styra nästan =) Är lite blött på vissa ställen så där får man skritta men annars går det att köra runt fint!

Tack för att vi får köra på åkern! =)


Helg

30-35 besökare har jag varje dag, oavsett om jag uppdaterar eller ej...
När jag uppdaterar ofta så är det dubbla besökare varje dag =) Några som följer min blogg iallafall.

Idag är det fredag! Skulle väl känns härligt om jag inte skulle jobba 14-21 idag! Men det är på en bra avdelning som jag trivs på så det går nog bra.
Carro ska ha Sebastian, så när jag lutat måste jag försöka ta mej till L-fors.
Johan åker till Arvika idag och kommer hem på söndag.
Jag sa åt Johan att lämna nycklarna till min bil här. Då gjorde han det men han tog ur batteriet istället. Haha.

Nej nu var det inte för att jag tänkte ut och köra. Bara lite kanske.
Utan jag har båda bilstolarna till ungarna i bilen och dom behövs ju under helgen. Och hans batteri är dåligt så han lånade mitt. Där har ni förklaringen. Haha.

Idag ska jag baka dessa kladdkakemuffins jag tänkte gjort igår. Men igår blev det en citron och marängpaj. Men nånting gick fel för marängen är mjuk. Men citronkrämen va mums iallafall. Jag tyckte om pajen. Men inte Izabella.

Sen ska jag möta Carro 13.30 så hon kan ta Sebastian sen ska jag gå till jobbet. Izabella ska med sin faster hem och vara med farmor/farfar hela helgen.

Jag själv ska tillbringa helgen i L-fors = inget internet.
Kanske ska prova ta med datorn och internet och se om jag kommer ut...

Nu sover Sebastian lite till och jag ska hoppa in i duschen. Sen måste dammsugaren fram för jag råka tappa ut en hel skål ostbågar i golvet igår kväll. Så det är lite smulor....

Linde Ricka

Ricka tränar på bra för dagen.. Men nu har hon inte tränat sen i tisdags och blir inget före lördag heller!
Men då ska hon ut lördag söndag. Blir nog galoppträning ena dagen och köringen den andra.
Som ni säkert förstått är det bara Ricka som tränas just nu. Men när jag kände på Frilla i tisdags så verkade det ganska bra.... Så vi får se...

Så här såg Ricka ut i tisdags!


Kantareller

Idag var jag och Izabella ute med hennes farmor och plockade lite kantareller som jag sedan sålde och fick 170 kr för =) Hihi.


Blackie

Fick en kommentar angående Blackie.

Hon går i hagen just nu bara... Det är ingen som lagt ner nån tid på henne i sommar nästan. Jag hade tänkt börja rida henne och kanske ta in henne på banan och prova rida där men nu har hon gått utan skor ett tag och jag orkar inte sätta på skor på henne för jag har fullt upp med mina egna hästar och deras skor.

Så hon har inte blivit körd nåt mer. Anledningen till det var väl egentligen att det inte gick att komma förbi campingen med henne för hon är ju såå himla rädd och vi ville inte att hon skulle flyga runt där på campingen och kanske repa nåns bil eller nåt... Och man tar sig inte så långt om man inte kan gå förbi där.
Så mamma och Johan bestämde att lägga ner köringen med henne tills det lugnat sig med turister.

Men mamma ska fundera på vad hon ska göra med Blackie nu för det är ingen idé att ha henne gåendes bara och kosta pengar. Så om nån vill ha ett fölsto eller sällskap så hör av er!

Vore kul om nån superduktig kunde ta sej an henne =)

Hon är ju snäll. Men rädd, osäker, nervös.... Men inte dum så. Hon står och gosar med Izabella som är 3½ år och hon har aldrig gjort nåt dumt så sett...
Snäll att sko och snäll att lasta och åka transport med!


Bilder på Blackie! Eller Black Hot Mama som hon heter. Hon är 6 år. Efter Elway.



S O M M A R E N 2 0 1 1 - Hästarna

Hästsommaren 2011!






Johan har kört Blackie några gånger

Min faster & hennes gubbe har varit här

Provlopp

Blackie konstrar

Provlopp med båda.... Ibland får man verkligen skäms =)

Frilla har behandlat ryggen

Vi har lämnat av Caspadia här :)

Uppdaterat min rosa utrustning med lite nytt

Världens finaste 1åring, Sättrans Mini Rick

Lite andra hästar på Sättrans Stuteri

Caspadia nyfiken på nya stället

Vi tog med oss Frilla till Nössemark

Där fanns ett gulligt kallblodsföl

Jag och Frilla har badat och simmat

Hovböld


Hjälp!

Kära läsare... Va ska jag skriva om?

Hotell

Försöker hitta hotell i Örebro... Men det va inte det lättaste =)
Vi vill ju ha gratis frukost, internet och parkering =)

Sen ska det inte va för dyrt och det ska inte se ut hur som helst heller....

Hade tänkt boka Plaza, men det är fullbokat det datumet vi ska iväg.



Då har jag bokat hotell! Blev Quality Hotel... Ska bli mysigt. Vi firar ju även vår 1½ års dag dagen innan!

Elstar Pride




Grattis till segern i K.G. Bertmarks Minneslopp. V75 seger!!! 200.000 kronor rikare! Fin tid också 12,7 am.

Grattis Gunnar & Monika & Bjarne!!
Caspadia & Blackie hälsar Grattis till brorsan Elstar =)





Läs om segern här!


Bilderna lånade från arjangstravet.se

God morgon.

Nu blev det tyst här i lägenheten när Johan åkt till jobbet, Izabella åkt till Ch-berg och Sebastian tryckte upp nuttisen i ansiktet och somnade...



Idag hoppas jag på att jag tar mig ut till L-fors. Tänkte plocka kantareller. Sen tänkte jag även ta hjälp av hästen för jag vet ett ställe vi rider på där det finns massa kantareller... =)


Lördag kväll 3/9

Missade ett stort kalas idag som jag sett fram emot... Men har man småbarn så har man =)
Sitter ensam hemma ikväll. Barnen somnade rätt tidigt. Sebastian har inte varit så pigg idag. Izabella är alltid pigg vilket gör att hon somnar tidigt på kvällarna helt utmattad =)

Men jag klagar inte. Trivs rätt bra med att sitta hemma och se på barnen då och då när dom sover i sina sängar. Man vänjer sig liksom med att sitta hemma när alla andra man känner roar sig med annat!
Skönt iallafall att vakna utvilad och inte bakis.

Älskar mina små trollungar!

Har faktiskt tagit mig 1½ glas vin ikväll och ska gå ut och ta en kvällscigg nu. Röker bara ibland!
Sen ska jag nog krypa ner i sängen och vänta på min gubbe....

Ha en trevlig helg och kväll och allt vad det är...!


Många besökare

Många besökare idag! Roligt! Glöm inte lämna en liten kommentar! Dock vet jag inte vilken statistik jag ska följa då den "på" bloggen visar ca 20 mindre än den man kolla "i" bloggen... Om ni förstår...

Mina ungar imorse!




Har sålt kantareller idag. 50 kr kilot.

Lite av varje




Fredag kväll :)


Kantareller!

I torsdags blev det lite kantarellplockning. Först var jag och Izabella och Sebastian ute och plockade. Sen när ungarna lagt sig så gick jag och Micke ut och plockade medans Johan var hemma...

Här är resultatet.



Bella hitta en stooor svamp :)


Här va jag och Micke och plocka... Där nånstans efter kanten till vänster så ligger hagen som mina hästar går i. Dom som är hos grannen...




Så fina när dom växer i skogen =) Eller på grannens gräsmatta.


Fönstertittare

Fönstertittarn....


snabbis

hej. En snabbis update här!

varit hos mamma idag och igår. Johan har kört Ricka. Han var väldigt nöjd. Jag och Izabella och Micke har plockat kantareller =) Blev några kilo...

Nu är jag hos pappa och hälsar på men ska gå hem och lägga ungarna nu och dammsuga en snabbis i väntan på min kära som jobbar till 21 nångång.

Håret

Blekt håret idag! Var nog på tiden. Men nu måste jag verkligen ha i hårinpackning eller nånting. Nån som vet nån bra? Har lite trasigt hår här =)


RSS 2.0