Dålig uppdatering

I söndags var vi  på Arvikatravets premiär. Det blev en skitdag! 
Runaway var bra i sitt lopp och såg fin ut och hade allt sparat mär hon blev störd till galopp i sista sväng... Kusken sa att hade han kört på lite tidigare hade han varit 2:a. Men hon fick en tuff inledning i tredje i nästan 500m så han körde lite snällt med henne efteråt.
Hon verkar ha bra form! Har anmält henne till lunchtravet i Årjäng den 2/7.Ruby slog ihop i starten å galopperade så där var det över direkt. Sprang dock ikapp fältet men utgick i sista sväng.
Henne har jag ingen aning om vart jag har faktiskt. Nya tag på söndag.

Tronidor var på banan i onsdags för försts gången i sitt liv. Skötte sig klockrent med allt! Körde honom lätt 1.39 i långvagn. Dock slår han på sig på vänster bak så jag ska sko om honom lite. Jävligt travsäker verkar han va, aldrig tagit ett galoppsteg.Trevlig midsommarÄntlligen!!

På söndag är det äntligen dags för premiär i Arvika!! Skönt med 15-20 minuter till travet bara istället för minst en timme som vi har till alla andra banor nu. Okej 50 min till Färjestad...
 
Runaway ska starta i uttagningsloppet! Dom fyra första går vidare till finalen. Tyvärr lottades hon till skitspår 8 bakom bilen!!! Inte nöjda! Paw kör och han känner ju henne iaf. 
 
Ruby går ut i LBC loppet, ett stolopp. Hon står på start och har spår 3. Hon tar ledning plättlätt om hon vill. Ledning på arvika kan vara ett plus.
paw kör henne också.
 
 
 
 

Provlopp

I lördags var Ruby med i provlopp. 
Valde bakspår så hon kunde följa med i rygg tills upploppet. Kom i mål som tvåa på 23,1. Hon va fin och lugn! Men hon går ju ute på natten nu och fick inte komma in före provloppet. Skönt att hon var lugn och sansad för en gångs skull.
Nu anmäler vi båda.
 

Nordstjärna sköter sig i Norge! Går under premietiden! 

Carmen hoppade i sitt kvalförsök. Blev rullig då han lättat för mycket fram sa han.
 
Nu ska jag sova lite mer.
 

Onsdag

Idag har jag kört alla :) Skönt med bara tre hästar faktiskt.

Började med Ruby som va i backen.


Tronidor joggade en mil.


Runaway och jag tog en mystur i skogen.

En kanin har barnen fått idag! Nöjda och jätteglada!

Betäckning


Frilla och Tore jobbar på 👍 Bebis till mig ❤️

Betessläpp

Idag lastade vi Notation och körde honom till Lerdal där han ska gå på hingstbete i sommar! Han kommer få det toppen! Stora ytor att leka på!
Igår och idag har Frilla blivit betäckt också :)

Nu blir det soffläge innan sängläge. 
Helt slut! 

Nu blir det full focus på dom tre vi har kvar hemma. Ruby och Runaway ska starta till midsommar eller efter, beror på när dom kommer med. Tronidor ska fortsätta träna till premie...!Två nätter att jobba sedan har jag SEMESTER!!RSS 2.0