Sommaren är över...

och skolan har börjat. i måndags...
sommarvikariatet är över. men jag jobbar ju extra ändå. ska jobba ikväll och imorgon kväll.

Jag har köpt lite saker till mina hästar som jag tycker dom förtjänar.

Detta har jag köpt på tradera:


Norskt huvudlag 3/4 som Frilla använder i tävling. Även Linde Ricka ska få testa detta


Skarpare bett som jag ska testa på Frilla i träning.


Ett fint regntäcke. Var dock förstort åt Frilla så det blir Linde Ricka som blir den lyckliga ägaren


Har även köpt dessa, men inte på tradera

Ett par svarta back on track rid/körlindor

Guldskor

God morgon.

Igår va ja ute och red på Frilla. Först red vi i skogen sen tog vi 4 intervaller. Hon va pigg och framåt men lite rullig i intervallerna.

Hästarna sov ute inatt så jag slipper mocka idag. Skönt. Va där vid 7.30 imorse och tog in dom så dom fick äta sin mat. Har köpt Hippo Multivitamin till dom och Linde Ricka tycker inte om det tror jag för hon petar bort det fodret som vitaminen hamnat i sen äter hon inte det. Dumma häst. Om hon äter vitaminerna kanske hon slutar vara så dum :) Haha.

Nu ska jag och Izabella snart gå upp till stallet. Jag ska göra betfor och hälla i alla grejer som dom får som kosttillskott. Men frilla ska ju starta på söndag så hon får inte glucosamin eller gurkmeja nu för det är ju karens 4 dygn på det fr.o.m 1 augusti. Ska nog ta med en karenslista å hänga upp i stallet så jag har extra koll...

Sen ska jag se om jag kan slå på framskor på Linde Ricka. Men eftersom jag har Izabella med till stallet så får jag se om jag kan hålla ordning på en 2,5 år gammal unge och ett 3 åringt kallblod på samma gång. Haha. Kan bli svårt misstänker jag.

Tänkte prova guldskor på Linde. Dom skorna som Frilla använder.
Linde hade aluminium när hon kom men dom går ju inte träna på (går gör det väl men dom slits ju så fort), så vi satte på halvrunda men dom sprang hon ju inte alls med... Så nu testar jag guldskon :)


Izabella har nu ätit 2 smörgåsar med chokladpålägg. Undrar om det är smörgåsen eller chokladen hon vill åt :)

RSS 2.0