Uppdatering

Tronidor: Var på banan för andra gånger i sitt liv för nån vecka sen. Gick då 1.33 ensam i långvagn! Mycket positiv, han är klar för premielopp!
 
Ruby Frontline  startade i Arvika igår och Jenny Mahony körde. Ifrån spår 10 fick dom andra ytter och det såg bra ut tills upploppet då hon låg utvändigt ledaren men stannade som vanligt och blev 5:a. Hon får ändå godkänt. Dålig bana, och trampat igenom lite h.b och då vet vi ju att hon inte brukar springa....Nöjd med en femteplats ändå, blev lite pengar in!
 
Jag själv red Bicc's Dignity i lopp 9. Värmde jättefint och vi var ganska optimistiska. I första sväng fick han problem med banan och bromsade sig i galopp. Gick sedan ikapp en del och slutade 5:a! Så han får godkänt han också. Trampade av sig båda bootsen också så det var inte lätt tyckte han =)
Nya tag i Åmål på söndag, högervarv, 1680m och spår 2 bakom bilen. Får se om man blir förvirrad eller klarar av högervarv, första gången för mig!
 
Runaway Rick startade idag med Sofia Adolfsson. 20m tillägg. Går ett grymt slutvarv ute i tredje och kämpar sig fram till 3:e platsen på sitt nya montérekord 17,1. Det tar sig. Känner ändå att hon behöver starta på lite mer i monté och komma in i det mer. Men hon var jättebra idag! Felfritt så har hon inte varit sämre än 3:a i monté sen vi fick henne iaf.
 
Nu har vi inget planerat för dom så vi för se när dom komer ut!

7 hästar hemma

Igår var vi på Sättrans Stuteri och hämtade hem Frilla och fölet. Frilla är nu dräktig med Sleipner Tor igen.
 
Så nu börjar hästarna komma tillbaka. Bara Notation kvar nu som är på bete.
 
Tog lite bilder på Frillas unge idag.
 
 Hon ser ju lite rolig ut nu 😊

Nya rekord!! På Årjäng och Arvikatravet

Bröllop

I lördags var vi på Baldersnäs herrgård för bröllop mellan min bror Tony och Charlotte. Väldigt fint bröllop måste jag säga! har inte så många bilder i plattan....
 
Årjängstravet 12/7

Runaway var ute i ett tufft lopp I V64. Distans 2140 autostart. Hamnde i fjärde inner. Första 500 på 10, tusen meter på 13. Satt fast i trött rygg i sista sväng och slutade första utan pengar på nya fina rekordet 13,5! pulsen låg på 87 efter loppet... Fanns sparat i henne.... Sjukt å gå sån fin tid när man är i hennes klass och inte få en krona för det.... Banan i Årjäng var jättefin i helgen.
 
Arvikatravet 13/7
 
I lopp 1 red jag Biccs dignity som jag kvalade för nån vecka sen. Han öppnade bäst i från 40m tillägg och kom snabbt fram inteedje inner där jag satt till 500 kvar ungefär. Utvändige hästen tröttnade så då gick jag ut i dödens med biccs och han gick jättebra till mål som 3:a på 17,6 endast slagen av dom som stod 40m före, men det var hårt om andraplatsen. 
 
I lopp 7 startade vi Ruby Frontline som från spår 9 fick ett snällt lopp av Paw i fjärde femte inner. Satt fast hon med på upploppet men lyckades knipa 6:e platsen på nya rekordet 15,8ak. Krafter sparat där. Jättenöjd!
 
 
Sebastian har lyckats ramla och fått 4 frakturer i foten så hans sommar blir inte lika rolig längre....
 
 
 
 
Avslutar med en bild på mig och Elsa som hon kallas. förresten så kvalade Elsas syrra Carmen Lill idag på Eskilstuna. 23,5 😊 Mammas uppfödning  är det. Hon ska Starta på Mantorp nästa vecka
 
 
Johan och Elsis
 
 
 

One Wild Night


Hon är inte som dom andra riktigt, men hon är lika "knäpp" som Ruby å dom har ju samma far. hoppas inte hon också får med sej dumheterna på travbanan som Ruby kan ha. För övrigt så gjorde inte Ruby ett enda felsteg på travet i tisdag, kanske hon börjar mogna nu...

Dålig uppdatering igen!

 Den största uppdateringen sker på Stall Hawks facebooksida :)
 
lite resultat!
 
Årjäng 2/7.
 
Runaway Rick startade från 20m tillägg. Galopp i första sväng. Tappade säkert hundra meter. paw kör vidare efter galoppen och i sista sväng är hon ikapp fältet och går om till 7:e platsen på 16,4, nästa snabbaste tiden i loppet! Endast segraren gick snabbare, och tvåan hade samma tid. Vilken upphämtning alltså! 88 i puls efter...!
 
Jag red Biccs Dignity i montékvalet som kvalade in från ledning på 18,7 med massa sparat. bomull i öronen, ingen check eller skydd! Jätefin! På måndag rider jag honom i arvika, 7 hästars fält och 40m.
 
Momarken igår 7/7. 
 
Ruby enkelt till ledning. grym bakom bilen, bara att få rida henne är en upplevelse!
ledning till sista sväng, trött som vanligt på upploppet och förlorade fjärdeplatsen på mållinjen. Blev istället 6:a på 20,2. Nytt monterekord. Inte för att de är så bra men hon har inte ens tjänat 40tusen än.... :) dock var det bara 5 priser. Grymt roligt var det iaf!!
 
 
 
One Wild Night född 29/3 har nu kommit hem till gården igen. Mamma dräktig med Banker Hall!
 
vad dom ändras på 3 månader... Stora tjejen nu ju...
Här är hon inte lika stor...
 
 
 
 
 
 
 

8:e plats till Ruby Frontline & Johan i Åmål

Åmål med Ruby i söndags!
Hon var mest seg och trög hel vägen och Johan fick en dålig start och ha,nade lite efter. 20m tillägg på det också... Jaja en matlapp värd 2000kr lyckades hon få även om jag inte var nöjd med henne. Travet var jag dock nöjd med för ovanlighetens skull. Nya tag på tisdag på Momarken i montéloppet!
 
 
Idag är det Årjäng med Runaway i ett p21 lopp. Hoppas hon sköter sig. Formen är bättre än raden!
 
 
 

RSS 2.0