7:e plats till Runaway

Idag startade Runaway på Färjestad.
Spår 12 och jättebra hästar emot. Skor runt om.
 
Hon gjorde det ändå godkänt som 7:a på 14,9/2140a. Men hon var ovanligt trött efter loppet och tog lång tid innan hon återhämtade sej så det var något som inte var bra! Hon fick 2300kr för insatsen.
 
Vi laddar batterierna och kommer starkare tillbaka!

Godkänt premielopp för Tronidor W

Idag var vi på Årjäng och körde premielopp med Tronidor.
Johan tog det väldigt lugnt och körde på säkerhet. Då vi haft lite problem ibland att han stönas och bryter och så. Men väl ute i loppet skötte han sig bra!
Kom i mål på 34,0 och gott om krafter kvar, pulsen strax över 80. 20.000kr var det värt =)
 
Uppfödare är Ann Westerlund.
 
 
 
Måste slänga in en bild på fölstona imorse
 
Syns dåligt, men Frilla tar hand om båda ungarna hon.
 
 

Vinnartavlan

 
 

Bilder från igår, Åmål med Runaway

 
 

Seger på Åmål för Runaway

Efter en lugn start från spår 4 fick Runaway fjärde ytter. Kristian styrde på i tredje direkt efter ca 800m och kom enkelt fram i dödens där han la sig lugn och väntade tills upploppet där han ryckte norsken och Runaway tog en enkel seger med massa sparat. 
Det var så härligt att äntligen få vara i vinnarcirkeln med henne igen och kul att så många var där och såg henne. Vi drog med oss uppfödaren till vinnartribunen 😊 det var kul!
Segertiden 17,0am och förstapriset 10.000kr. Detta var Runaways 6:e seger i vår ägo och hennes 9:e seger totalt!
 
Se vilka sträckta tömmar hon går i mål med =)
 
 
 
 

Onsdag

var på Kala igår och red ruby. Hon galoppera i första sväng, hon blev så rullig. Kan va den dåliga doseringen. Eller nåt annat, va inte riktigt ridbar...
 
idag var jag och mamma ute och red i skogen på fölstona så ungarna fick springa av sig! Superkul tyckte dom!
Matpaus måste man ha!
 
 
sen lite grimträning och mys!
 
 

Nytt!

Köpte mig en ny säkerhetsväst förra helgen! En finn tack pro tror jag den heter. Väger nästan ingenting, är ganska liten framtill och sitter jättebra! känns knappt att man har den på sig! Kostar 1690kr!
Jättenöjd.
 
 
Köpte även dessa gamascher till Ruby. Stod länge och funderade på om jag skulle ta dom eller ej, misstänkte hon skulle få skav i karlederna.
Hade dom hemma under ett intervallpass, och det blev som jag trodde. Skav på ena karleden.
Brukar linda kotorna annars men hon HATAR lindorna eftersom dom måste sitta så hårt. Väldigt irriterad blir hon så jag tänkte hon skulle slippa dom.
 
Såg den här modellen när jag var i Norge, verkar bättre för själva genomtrampskyddet är mindre och mjukare.

Får testa mig fram. Det kommer och går att hon trampar igenom. det är inte så mycket heller men tillräckligt för att jag vill skydda henne.
 

8:e plats o premielopp för uppfödning

Johan körde Runaway i Årjäng igår söndag . Blev en 8:e plats på tiden 16,7/2160m.
Han lyckades få tömmen under svansen in på upploppet så han förlorade några placeringar på det tror jag då hästen stannade för honom medans han försökte få loss den.... Men men, är nöjd med en sista peng, det sa jag innan. Johan kör så lite lopp så han behöver komma igång å få lite rutin..
 
Imorn är det dags för mig att tävla med Ruby eller osing-grynet som jag kallar henne. Haha. Många smeknamn blir det... Ibland bara grynet....
 
Ni som fortfarande går in på den här tråkiga bloggen kan ju istället följa oss på facebook, Stall Hawk heter sidan.
 
Bjuder på en bild från i söndags. Foto Kurt Einevåg (Kurres travbilder) såklart, vem annars =)
Hon är så snygg <3
 
Nordstjärna gått premielopp nu, inga problem det inte =) Dansar fram på 52,1. Stolt.

6.e plats i montéloppet

I söndags red jag Bicc's Dignity i Åmål. Det var högervarv och 1680m. Första gången jag red i högervarv, det var lite ovant bakom bilen och på upploppet, men det var väl det enda. Annars var det inte så ko0nstigt som jag trodde =) Riktigt kul!
Hursomhelst så öppnade han bra och vi låg som trea i ett utdraget fält. Första 400m på 09 och första 800m på 10!! Det blev trötta ben på upploppet men han var mitt i klungan som var efter dom två första, så han blev 6:a tillslut och tjänade 2100kr. Han har varit 3:a 5:a 6:a i sina montélopp så han tjänar ju sina slantar iaf! Fin häst att rida och hoppas man får chansen igen.
 
Jag har anmält Ruby till Kala travpark, får se imorn om vi kommer med. Monté, mest för att jag ska få rida som jag tycker är kul! Ruby är ju inte så bra i monté, än!
 
Runaway startar på söndag med Johan i vagnen. Det har ju inte gått så bra när han kört förut men han brukar iaf köra felfritt... Men han får ut och öva.... Glad för en matlapp!
 
Sommaren börjar väl ta slut och rutinerna kommer tillbaka, jag har redan jobbat 3 veckor och Johan börjar på måndag, även barnens 5 veckor långa ledighet tar slut på måndag!
 
Sebastian har blivit av med gipset iaf. Minns inte om jag skrivit det men han fick ju fyra frakturer i foten den 11/7 men tre veckor senare tog dom bort gipset!
 
Sleipner Tor
 
 
På fredag ska vi åka till Norge och titta när Nordstjärnan går premielopp! Ska bli väldigt intressant att se henne, såg henne sist i december. Hon som var mitt lilla hjärta <3
 

RSS 2.0