Uppdatering

Tronidor: Var på banan för andra gånger i sitt liv för nån vecka sen. Gick då 1.33 ensam i långvagn! Mycket positiv, han är klar för premielopp!
 
Ruby Frontline  startade i Arvika igår och Jenny Mahony körde. Ifrån spår 10 fick dom andra ytter och det såg bra ut tills upploppet då hon låg utvändigt ledaren men stannade som vanligt och blev 5:a. Hon får ändå godkänt. Dålig bana, och trampat igenom lite h.b och då vet vi ju att hon inte brukar springa....Nöjd med en femteplats ändå, blev lite pengar in!
 
Jag själv red Bicc's Dignity i lopp 9. Värmde jättefint och vi var ganska optimistiska. I första sväng fick han problem med banan och bromsade sig i galopp. Gick sedan ikapp en del och slutade 5:a! Så han får godkänt han också. Trampade av sig båda bootsen också så det var inte lätt tyckte han =)
Nya tag i Åmål på söndag, högervarv, 1680m och spår 2 bakom bilen. Får se om man blir förvirrad eller klarar av högervarv, första gången för mig!
 
Runaway Rick startade idag med Sofia Adolfsson. 20m tillägg. Går ett grymt slutvarv ute i tredje och kämpar sig fram till 3:e platsen på sitt nya montérekord 17,1. Det tar sig. Känner ändå att hon behöver starta på lite mer i monté och komma in i det mer. Men hon var jättebra idag! Felfritt så har hon inte varit sämre än 3:a i monté sen vi fick henne iaf.
 
Nu har vi inget planerat för dom så vi för se när dom komer ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0