Barnen ♥

Idag har vi gjort lite fotavtryck. Nån som har tips om hur man får det att bli bra? En liten bebis som sprattlar och inte är still, och en treåring som tjatar samtidigt som man försöker förklara hur vi ska göra :)

Men här är resultatet iallafall!


Blev lite svart här och där. Men tur vi höll till i badrummet!


Imorse innan dagis hade vi även lite syskonmys ♥



Älskar mina barn !






Izabella



Sebastian



Kommentarer
Postat av: angelica klockar

precis som ramona. kolla emellan bakbena på henne i ljumskmusklerna om dom är ojämna, för ramonas vänster musklel där var dubbelt så stor som högern. prova annars att sätt en 8mm sula på det benet hon ofta vilar eller drar när hon springer, menar om ingen hittar felet på henne så kanske hon har samma "fel" som ramona att hon är ojämn och har två olika långa ben och därav blivit ojämt musklad och svagare på ena sidan. för att det visade sig ju bara helt plötsligt på ramona att hon bara blev värre och värre, i början var det så lite så man trodde liksom inte att det var fel så utan mer att hon inte hade vuxit i sig själv.. dessa hästar alltså, om dom ändå kunde snacka! :S

2011-06-17 @ 15:51:24
URL: http://angelicaklockar.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Fina de är <3 ! Och jag tycker du fick till fotavtrycken riktigt bra, skitsvårt det där. Rasmus envisades alltid med att vika in tårna när han var så där liten så på gipsavtrycket vi gjorde på BVC ser det ut som han har klor :-) !

2011-06-17 @ 19:36:27
URL: http://bergerud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0